Sjuka djur? Ring oss på 0499 - 127 40 eller se våra öppettider.

Vår personal

På vår klinik jobbar en veterinär, två legitimerade djursjukskötare och en receptionist. Här kommer en kort presentation av oss!

bild på Karolina Lindström

Karolina Lindström

Leg. Veterinär

Karolina utbildade sig till veterinär i Uppsala och tog sin examen 2001. Efter några hektiska år på djursjukhus och distrikt startade hon Kronobäcks Veterinärpraktik år 2008. Karolina har ett brett och gediget intresse för veterinärmedicin, men ska något område framhållas som extra intressant blir det hud- och tandsjukdomar hos hund och katt. Fritiden ägnas däremot åt större djur - då är det hästar och ridning som gäller! Hemma finns numera hunden Solveig, ett gäng höns och stallkatterna Måns och Yngve.

bild på Emma Almert

Emma Almert

Leg. Djursjukskötare

Emma är legitimerad djursjukskötare och avslutade sin utbildning på SLU i Skara 2006. Efter några år i Linköping har hon nu återvänt till våra trakter och bosatt sig i Oskarshamn! Emma är även utbildad sjukgymnast och intresserar sig, utöver sitt specialområde narkos och tandvård, även för rehabilitering. Fritiden tillbringas gärna med familjen.

bild på Emma Carlsson

Emma Carlsson

Leg. Djursjukskötare

Emma var med och startade upp Kronobäcks Veterinärpraktik 2008. Sedan 2014 är hon legitimerad och det område hon intresserar sig extra för är friskvård, t ex viktminskning och annan förebyggande vård. Den fritid som inte tillbringas på brukshundklubben ägnas åt långa strövtåg i skog och mark med ridgebacken Ebun och den fina kelpien Wissla!

bild på Jenny Backlund

Jenny Backlund

Djurvårdare / Receptionist

Jenny jobbar i receptionen och i butiken. Hon är en riktig hundmänniska! Förutom att träna sina egna hundar hjälper hon också till som intruktör på Brukshundklubben. Hemma hos Jenny finns det det numera hundar av mindre modell; Rufus, Mini och Spock! Jenny hinner också med hästar och ridning - här är det islandshästarna som fångat hennes hjärta.

bild på Tage

Tage

In memorian

Tage har tyvärr lämnat oss. Denna stiliga bordercolliekorsning var på sitt 14 år när kroppen inte orkade längre. Han kommer alltid att leva kvar i våra minnen - och på loggan!