Sjuka djur? Ring oss på 0499 - 127 40 eller se våra öppettider.

Nytt journalsystem – och onlinebokning!

Skriven den 30 november, 2018 av Karolina Lindström

Vi har valt att byta journalsystem och är hittills mycket nöjda. För er djurägare innebär det ni kommer att få kvitton, hemgångsråd och notiser när det är dags att vaccinera via sms och/eller mail. Ni kommer även att kunna boka tider online! Allt detta kommer att innebära bättre kundkontakt och besparingar på miljön!

Just nu har vi utlovat en goodiebag till de 10 första som bokar.. Det har redan rasslat in några bokningar så skynda er!

”Hej allihop! Vet ni om att man nu kan boka tid hos oss online på vår hemsida!? Än så länge kan man boka vaccinationer, kloklippningar, återbesök och kastration av katt. Planen är att utöka ”repertoaren” med tiden. Testa gärna! De 10 första som bokar online och uppger koden ”advent” i meddelanderutan får en goodiebag vid sitt besök! 🐶🐈🐴”

(Från vår facebooksida den 28/11)